vrijdag 13 april 2018

Nieuw leven

Hoog tijd om deze blog een nieuw leven in te blazen.
Vrouw in Noorwegen heeft het afgelopen jaar in Nederland gewoond, maar gaat 15 april a.s. weer terug naar Noorwegen.

Sinds 13 april 2017 woon ik weer in Nederland, maar alles is helemaal anders gelopen dan ik had gehoopt. Kort gezegd: het leven in Nederland viel bar tegen en ik mis Noorwegen en mijn kids, die beiden in Noorwegen wonen. Dus heb ik afgelopen januari besloten mijn hart te volgen en terug naar Noorwegen te verhuizen. En dat gaat 15 april a.s. gebeuren.

Voorlopig ga ik in Øversjødalen wonen. Ik kan daar een geheel gemeubileerd huis huren van een Noorse kennis. 6 jaar geleden zijn we met het hele gezin daar al eens gaan kijken. Ik zag me daar al helemaal wonen toen, maar het was te ver weg voor de scholen van de kinderen. En nu ga ik er dus alsnog wonen. Hoe mooi loopt het soms toch in het leven.

In dit huis ga ik wonen.
Op dit moment woon ik tijdelijk bij mijn zus in Oost-Souburg. Erg gezellig en ook een heel waardevolle tijd, met goede gesprekken en veel begrip voor elkaar. Dit houdt wel in dat ik voor mijn werk bij de Sligro in Roosendaal ietsje verder moet rijden. Gelukkig was dit maar voor 2,5 week, want vandaag, vrijdag de 13e, is mijn laatste werkdag.

In maart ben ik nog even in Noorwegen geweest voor een korte werkvakantie en natuurlijk om mijn dochter te zien in de musical Hair. Ik kon logeren bij een Noorse vriendin en heb de hele week prachtig weer gehad. En dat leverde weer mooie plaatjes op van Tolga:
De laatste 2 dagen was ik in Gjøvik voor de musical Hair en een moeder-dochter dag. Loreena deed het fantastisch! En de dag daarop hebben we een wandeling gemaakt langs het Mjøsa-meer.

Nu de laatste loodjes voor vertrek. Mijn autootje zit propvol gepropt en zondagochtend rijden we weg richting Noorwegen. We hopen er 3 dagen over te doen.

3 opmerkingen: